Laatste Nieuws

Laatste Nieuws

Friesland in 2018 op drie van de ‘Best in Europe’ lijst van Lonely Planet

Friesland is ‘verborgen parel’.

https://www.friesland.nl/nl/bestineurope

https://lonelyplanet.nl/reistips-and-trends/best-in-europe-2018

Lonely Planet heeft Friesland verkozen tot nummer drie van de tien ‘Best in Europe’ plekken van 2018. Dat heeft de meest toonaangevende reisgids ter wereld vandaag bekendgemaakt. Een unicum voor Nederland want nog nooit eindigde een bestemming in ons land zo hoog op deze beroemde lijst.

Friesland heeft alleen het Italiaanse Emilia-Romagna en het Spaanse Cantabrië boven zich in de ‘Best in Europe’ lijst. Volgens Lonely Planet wordt de provincie regelmatig over het hoofd gezien door (internationale) bezoekers en wordt het vaak overschaduwd door de bekendere steden in de Randstad.

Onder andere de bruisende hoofdstad Leeuwarden, het uitgestrekte landschap en het Friese Waddengebied waren de doorslaggevende factor voor deze hoge notering. Ook het feit dat Leeuwarden-Friesland Culturele Hoofdstad van Europa is wordt uitgebreid geprezen.

De schrijvers van Lonely Planet reizen al vijfenveertig jaar de wereld rond om bijzondere reisbestemmingen te ontdekken. Best in Europe 2018 is de zesde editie van de spraakmakende lijst met Europa’s verborgen parels.

Sinds 2017 zal ‘Het kleine Paradijs’ gehéél in het teken staan van rust, stilte, retraite en bezinning!

Er zullen, als vanouds, nog steeds mogelijkheden zijn om in alle rust bijzonder te overnachten en te verblijven, zonder gebruik te hoeven maken van ons aanbod t.a.v. cursussen. Wel zullen deze gasten zich moeten kunnen vinden in onze visie t.a.v. de invulling van onze plek.
Verder zullen er meer mogelijkheden komen om uw verblijf te verdiepen, door een combinatie te maken met een cursus voor meer bewustwording. Hierbij valt dan te denken aan:
– Werken met de elementen, water, lucht, aarde, vuur.
– Intuïtief/creatief schrijven
– Labyrint workshops.

Wij gaan dus, na jaren van veel plezier, stoppen met het opvangen van kinderen met ‘gedragsproblemen’.
Schoolreisjes zullen nog wel tot de mogelijkheden behoren. Deze zullen nu in Bolsward op het scouting terrein worden georganiseerd.

Nu ook direct on-line een kadobon te bestellen voor een bijzondere overnachting op ‘Het kleine Paradijs” https://www.hetkleineparadijs.nl/contactmenu/kadobon/

het kleine paradijs vanuit de lucht Nieuws

Het kleine Paradijs vanuit de lucht

Gasten die voor #retraite bij ons verblijven kunnen gebruik maken van onze #bibliotheek/ muziek c.q. WIFI ruimte. pic.twitter.com/IdCzl0bJ6A

Het kleine Paradijs erkent door Eceat als een duurzame accommodatie.

eceat

Reacties zijn gesloten.