Laatste Nieuws

Laatste Nieuws

Onze gasten kunnen nu ook, tegen een vergoeding van € 15,- voor 2 u, gebruik maken van de#houtgestookte buiten#sauna.

#Wandelarrangement Camino St.#Odulphus
Sinds kort is er een #pelgrimswandelroute van 260 km in 15 trajecten. Deze voert over bestaande wandelpaden door #Zuidwest-Friesland, #Gaasterlanden de #Greidhoeke. ‘#HetkleineParadijs ligt langs traject 14 en dichtbij traject 15. Bij een boeking van het wandelarrangement krijgt u 10% #korting op een #overnachting én #gratis het boek St.#Odulphuspad t.w. van € 16,95.
http://www.odulphuspad.nl/

Shaffy-weekend Itens
voor vrouwenkoor   o.l.v. Margo Konings
za. 25 en zo. 26 mei 2019

Shaffy cantate- Sammy- Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder – We zullen doorgaan- Laat me- Pastorale

De liedjes van Ramses Shaffy zijn juweeltjes, nog steeds ijzersterk en bij heel veel mensen bekend. We gaan een medley van al deze liedjes instuderen.

Om deze muziek in één weekend helemaal in te studeren, is het belangrijk dat iedereen thuis alvast haar partij leert. Bij aanmelding krijg je de muziek en oefen-files toegestuurd. Als je goed voorbereid aan het weekend begint, is er meteen veel meer zangplezier.
Omdat je vooraf met de opnames kunt oefenen, hoef je niet per se noten te kunnen lezen.
Iedereen die er zin in heeft kan meedoen!

Voor diegenen die ver weg wonen zijn er goede mogelijkheden tot overnachten in de buurt. Wanneer u van bijzonder en origineel overnachten houdt, is “Het kleine Paradijs”, op korte loop-en fietsafstand zeer aan te bevelen! Deelnemers aan de workshop krijgen hier 15% korting en gratis gebruik van een fiets.  Kijk op: www.hetkleineparadijs.nl

Programma:
Zaterdag: 13.30 – 14.00 inloop met koffie/thee
14.00 –  17.00 zingen.
Zondag:  10.00-12.30  en 13.30-15.30 zingen, 16.00- 16.30: concertje

Plaats: Doopsgezinde kerk, Hearedyk 31 Itens
Kosten: € 42,- pp incl koffie, thee en een kop soep bij de lunch.
Piano: Sjoukje v d Velde
Aantal deelnemers: min 18, max 30.
Aanmelden: margo@margokonings.nl of tel 0515 859055

Friesland in 2018 op drie van de ‘Best in Europe’ lijst van Lonely Planet

Friesland is ‘verborgen parel’.

https://www.friesland.nl/nl/bestineurope

https://lonelyplanet.nl/reistips-and-trends/best-in-europe-2018

Lonely Planet heeft Friesland verkozen tot nummer drie van de tien ‘Best in Europe’ plekken van 2018. Dat heeft de meest toonaangevende reisgids ter wereld vandaag bekendgemaakt. Een unicum voor Nederland want nog nooit eindigde een bestemming in ons land zo hoog op deze beroemde lijst.

Friesland heeft alleen het Italiaanse Emilia-Romagna en het Spaanse Cantabrië boven zich in de ‘Best in Europe’ lijst. Volgens Lonely Planet wordt de provincie regelmatig over het hoofd gezien door (internationale) bezoekers en wordt het vaak overschaduwd door de bekendere steden in de Randstad.

Onder andere de bruisende hoofdstad Leeuwarden, het uitgestrekte landschap en het Friese Waddengebied waren de doorslaggevende factor voor deze hoge notering. Ook het feit dat Leeuwarden-Friesland Culturele Hoofdstad van Europa is wordt uitgebreid geprezen.

De schrijvers van Lonely Planet reizen al vijfenveertig jaar de wereld rond om bijzondere reisbestemmingen te ontdekken. Best in Europe 2018 is de zesde editie van de spraakmakende lijst met Europa’s verborgen parels.

Sinds 2017 zal ‘Het kleine Paradijs’ gehéél in het teken staan van rust, stilte, retraite en bezinning!

Er zullen, als vanouds, nog steeds mogelijkheden zijn om in alle rust bijzonder te overnachten en te verblijven, zonder gebruik te hoeven maken van ons aanbod t.a.v. cursussen. Wel zullen deze gasten zich moeten kunnen vinden in onze visie t.a.v. de invulling van onze plek.
Verder zullen er meer mogelijkheden komen om uw verblijf te verdiepen, door een combinatie te maken met een cursus voor meer bewustwording. Hierbij valt dan te denken aan:
– Werken met de elementen, water, lucht, aarde, vuur.
– Intuïtief/creatief schrijven
– Labyrint workshops.

Wij gaan dus, na jaren van veel plezier, stoppen met het opvangen van kinderen met ‘gedragsproblemen’.
Schoolreisjes zullen nog wel tot de mogelijkheden behoren. Deze zullen nu in Bolsward op het scouting terrein worden georganiseerd.

Nu ook direct on-line een kadobon te bestellen voor een bijzondere overnachting op ‘Het kleine Paradijs” https://www.hetkleineparadijs.nl/contactmenu/kadobon/

het kleine paradijs vanuit de lucht Nieuws

Het kleine Paradijs vanuit de lucht

Gasten die voor #retraite bij ons verblijven kunnen gebruik maken van onze #bibliotheek/ muziek c.q. WIFI ruimte. pic.twitter.com/IdCzl0bJ6A

Het kleine Paradijs erkent door Eceat als een duurzame accommodatie.

eceat

Reacties zijn gesloten.