Het kleine Paradijs
Tel: 0515-331136
info@hetkleineparadijs.nl


 

"Het kleine Paradijs" accommodatie: boomhut in de winter

Wenn Sie die Routeplanner benutzen volgen Sie bitte: 8736 JE Reahûs 
und danach die Schilder 'Het kleine Paradijs'.

Add-To-TomTom :
Add-To-TomTom

Bestel een

kadobon!

Vlot de Mini-Kon-Tiki

Geïnspireerd op het beroemde vlot de ‘Kon-Tiki’ van Thor Heyerdahl is dit vlot de helft van de ware grootte. Voor ons staat het als een paal boven water dat dit Vlot de Mini-Kon-Tiki uniek is.

Met een lengte van 8 mtr. en breedte van 3 mtr. biedt het vlot met mooie hut ruimschoots plaats aan twee personen . Het vlot, of ook wel tiny house, is altijd gunstig aan te leggen ,uit de wind,  in of uit de zon heeft een ruim buitendek waar gezeten, gegeten en gezonnebaad kan worden.

vlot

De behouden thuishaven van Het kleine Paradijs biedt alle faciliteiten voor een aangenaam verblijf. Maar mocht je het anker willen lichten dan ligt het weidse landschap voor de boeg. Een uitermate rustig vaarwater, waarbij je niet snel in iemands vaarwater zit,  trekt  je direct uit de dagelijkse sleur en biedt gelegenheid om je zorgen over boord te zetten.

Mini-Kon-Tiki
 Uitzicht vanaf het vlot over het water. De zon even ‘gevangen’ in de vroege ochtend.

Mocht je toch even vaste grond onder de voeten willen hebben dan is het dorpje Easterein een aanrader.

Als je te kooi gaat dan bieden 2 bedden van 200 cm bij 0.90 cm de mogelijkheid van een lits-jumaux of losse bedden.Wanneer u géén bedlinnen besteld bij uw reservering dan neemt u zelf onderlakens, slopen en een dekbed of slaapzak mee! Een scheepskist, olielampen, gasstel en eenvoudig kookgerei, naast de overige sfeervolle inrichting completeren de inventaris. Voor het genieten van de uitzichten ,de rust van de omgeving , de op -en ondergaande zon, het spel van het water zijn er op het eikenhouten buitendek een tafeltje en stoelen voorhanden. Een koelkast is aanwezig op een centrale plaats.

Het vlot is een heerlijk manier om in alle eenvoud vrijheid te ER-VAREN.

Mini-Kon-Tiki, uitzicht vanuit het vlot

Er ligt een Canadeese kano tot je beschikking.

Boeken? Wees er snel bij als je een romantische, avontuurlijke , kortom unieke overnachting wil, want er zijn kapers op de  kust .Laat je niet adviseren voor deze belevenis want onthoudt:  ‘de beste stuurlui staan aan wal’! [Klik hier] om te reserveren

Maar mocht het om de een of andere manier niet vlotten, of als er aan deze belevenis geen touw  aan vast te knopen is,  dan staan wij je helemaal terzijde.

Mini-Kon-Tiki, het vlot op het water