Vlot de Mini-Kon-Tiki

Geïnspireerd op het beroemde vlot de ‘Kon-Tiki’ van Thor Heyerdahl is dit vlot de helft van de ware grootte. Voor ons staat het als een paal boven water dat dit Vlot de Mini-Kon-Tiki uniek is.

Avonturiers en natuurliefhebbers opgelet! Het vlot met hut, biedt plaats aan maximaal twee personen. Op het buitendek van het natuurhuisje kan gezeten, gegeten en gezonnebaad worden. Het natuurhuisje heeft twee bedbakken met stevig matras van 200 x 90 centimeter die voor de nacht tegen elkaar geplaatst kunnen worden. Een scheepskist, krukjes met schapenvachten, olielampen, een gasstel en kookgerei maken naast de sfeervolle aankleding het geheel compleet. De thuishaven van het vlot biedt alle faciliteiten voor een aangenaam verblijf. Maar mocht je het anker willen lichten, dan ligt het weidse landschap met rustig vaarwater voor de boeg. Er is ook een Canadese kano ter beschikking. Wanneer géén lakenpakket is besteld: zelf onderlakens, kussenslopen en een slaapzak of dekbed meenemen! (N.B. In koude periodes kan er evt. gebruik gemaakt worden van een electrisch kacheltje op het vlot. Dan blijf je wel aan wal liggen.)

N.B.: In deze tijd van coronacrisis heeft het vlot een eigen chemisch toilet en douche voorziening op de wal.

Voor diegenen die stahoogte, stromend water en elektra wensen, realiseer je dat dit géén boothuis is, maar een vlot voor de echte liefhebbers.

vlotKlik op foto voor een grotere afbeelding

zon in water

Uitzicht vanaf het vlot over het water.
De zon even ‘gevangen’ in de vroege ochtend.

Het vlot is een heerlijk manier om in alle eenvoud vrijheid te ER-VAREN.

klik op een foto voor een vergroting

Er ligt een Canadeese kano tot je beschikking.

Boeken? Wees er snel bij als je een romantische, avontuurlijke , kortom unieke overnachting wil, want er zijn kapers op de  kust .Laat je niet adviseren voor deze belevenis want onthoudt:  ‘de beste stuurlui staan aan wal’! [Klik hier] om te reserveren

Maar mocht het om de een of andere manier niet vlotten, of als er aan deze belevenis geen touw  aan vast te knopen is,  dan staan wij je helemaal terzijde.

Aankomst- en vertrektijden:

Arriveren kan tussen 14.00 en 17.00 uur.
Hiervoor arriveren is niet gewenst i.v.m. schoonmaakwerkzaamheden en de rust voor de overige gasten.
De volgende ochtend vóór 10.30 uur dient u uw vertrek weer schoon achter te laten. Dit houdt ook in dat u het terrein weer verlaat.

Het vlot is het gehele jaar te boeken!

vlot

Reacties zijn gesloten.