Bijzonder Overnachten

Unieke en bijzondere overnachtingen

Bijzonder overnachten in een romantische (Kraaiennest) of robuuste (Uilenspiegel) boomhut, in het Rode kapelletje, op het vlot de ‘Mini-Kon-Tiki’, in een van de natuurlijke huisjes zoals het Heilig Huisje en de Schrijvershut, of in een authentieke tipi. Kortom diverse bijzondere tiny houses. U kunt uzelf ook laten verwennen door te overnachten in een Bed and Breakfast kamer.

Algemeen

Verblijven op “Het kleine Paradijs”, op welke manier dan ook, is een (vakantie)verblijf waar rekening wordt gehouden met de natuur en leefomgeving.

Het kleine Paradijs is een inspirerende, rustgevende en bijzondere plek midden in het Friese landschap. Een plek waar mensen zich thuis kunnen voelen, zich kunnen bezinnen, zich vrij kunnen voelen in de rust van de omringende natuur. De oorspronkelijke kleine boerderij welke in de negentiende eeuw beschreven werd als “boerenbehuizinge met erf”, staat in een van de oudste polders van Europa. Alles is omringd door bomen, hagen en water, als een oase in het weidse landschap.

Voor wie is Het kleine Paradijs een geschikte locatie?

Om te beginnen is Rust ons motto! Dus……………

  • Voor mensen die kiezen voor een retraite/bezinningsweek
  • Voor individuele gasten die gesteld zijn op kleinschaligheid op een idyllische plek.
  • Voor mensen die zonder georganiseerde recreatie-activiteiten zich goed weten te vermaken. De omgeving biedt u voldoende inspiratie.
  • Voor diegenen die houden van bijzonder overnachten,van eenvoudig tot meer luxe.
  • Voor gasten die te voet, per fiets of per kano een trektocht maken.
  • Voor milieubewust denkende.

Het mag duidelijk zijn wanneer u gesteld bent op een kantine, kampwinkel, disco of uitgebreide sport-en spelvoorzieningen u beter een andere locatie kunt kiezen.

Reacties zijn gesloten.