Boomhut Kraaiennest

Deze goed geïsoleerde boomhut,(tiny house), is gebouwd van ecologisch, milieubewust inlands en Europees hout heeft een geheel eigen sfeer.

Dankzij de vele, aparte, glas in lood ramen kunt u vanuit boomhut Kraaiennest in drie richtingen over het Friese landschap kijken.
In tegenstelling tot onze andere boomhut heeft deze een ruim balkon waarop u heerlijk kunt zitten en genieten van het uitzicht.

Boomhut Kraaiennest is geschikt voor maximaal 2 personen die op een ludiek maar toch ook comfortabele manier willen overnachten.

In deze boomhut staat een tweepersoonsbed en bied meer dan genoeg leefruimte.
Er is een kooktoestel, elektrische kachel en elektrische verlichting. Er is voor de eerste benodigdheden eenvoudige keukeninventaris aanwezig; bordjes, bestek, kopjes, glazen en een waterkokertje. Verder geen andere apparaten. Een koelkast is op een centrale plaats. In verband met de sterke lucht is het niet toegestaan om in de boomhutten te fonduen, pannekoeken te bakken of te barbequen.
Het moderne en goed verzorgde sanitair is op korte loopafstand.
Wil je even weer ‘gewoon’ op de begane grond zitten dan zijn er op het terrein schitterende plekjes.
Wat te denken van de theetuin met veranda, het theehuis en terras aan het water of het prieeltje in de kruidentuin.

Zelf meenemen

Wanneer u geen lakenpakket hebt besteld, neemt u zelf een onderlaken, kussenslopen, slaapzak of dekbed mee.

Tip: In de zomer, wanneer u gevoelig bent voor muskieten, neem dan voorzorgsmaatregelen hiervoor mee.

Klik op een foto voor een grote afbeelding

Aankomst en vertrektijden

Arriveren kan tussen 14.00 en 17.00 uur. Hiervoor arriveren is niet gewenst i.v.m. schoonmaakwerkzaamheden en de rust voor de overige gasten.
De volgende ochtend vóór 10.30 uur dient u uw vertrek weer schoon achter te laten. Dit houdt ook in dat u het terrein weer verlaat.

Het gehele jaar is het mogelijk om voor één nacht te reserveren m.u.v. de Meivakantie (26 April tot 5 Mei) en de zomervakantie (5 Juli tot 1 September), dan is het minimaal twee nachten. In deze beide perioden kan nog wél op de zondagen voor één nacht geboekt worden!! Dit kan echter niet via het automatisch reserveringssysteem. Hiervoor dient u ons een mail te sturen, info@hetkleineparadijs.nl, zodat wij dat voor u kunnen inboeken.

Heeft u belangstelling voor boomhut Kraaiennest?

Boek nu online! [Klik hier] om te reserveren

 

Reacties zijn gesloten.