Boomhutten

Gedragen door de bomen wordt verblijven en slapen in deze unieke boomhutten wel een heel speciale belevenis.
Dichtbij de natuur, even los van moeder aarde maar toch stevig verbonden via de takken, stam en wortels is dit voor velen de vervulling van een kinderdroom.

Van binnenuit bieden de deels glas in loodramen ook mooie doorkijkjes. Er is een tweepersoonsbed, een zitbankje en een tafeltje. Door de speciale bevestigingsconstructie geeft Uilenspiegel, bij wind je het gevoel van zachtjes meewiegen. Het iets ruimere en romantisch ingerichte Kraaiennest staat stevig op palen met de boom door het balkon. Deze wordt ook wel geboekt als bruidssuite. De mooist hoorbare muziek is het ritselen van de bladeren, het ruisen van de wind en het zingen van de vogels. Door de goede isolatie en elektrische verwarming zijn beide boomhutten geschikt voor overnachting in alle jaargetijden.

De goed geïsoleerde boomhutten zijn gebouwd van ecologisch, milieubewust, inlands en Europees hout en heeft een geheel eigen sfeer. Dankzij de aparte glas-in-lood ramen kunt u in diverse richtingen over het Friese landschap kijken.

De boomhutten hebben een ruim balkon waarop u heerlijk kunt zitten en genieten van het uitzicht. Ze zijn geschikt voor 2 personen die op een ludieke, maar toch ook comfortabele manier willen overnachten. De boomhutten beschikken over  een tweepersoonsbed en hebben sfeervolle verlichting.

Er is eenvoudige keukeninventaris aanwezig; bordjes, kopjes, glazen, bestek, waterkokertje. (verder geen apparaten)

Wanneer u geen bedlinnen heeft besteld, dan neemt u zelf een onderlaken, slopen en een dekbed of slaapzak mee.

Een bijzondere overnachting op vogelhoogte, alles even loslatend, in ieder geval een plek om helemaal tot rust te komen.

[mudslide:picasa,0,hetkleineparadijsnl@gmail.com,5587974768188108017,1,400,center]

Heeft u belangstelling voor een overnachting in een van de boomhutten?

Boek nu online! [Klik hier] om te reserveren

Kraaiennest

Uilenspiegel

 

Reacties zijn gesloten.