Retraite

Bent u op zoek naar een plek waar je in alle rust je aandacht naar binnen kunt richten, een plek voor retraite?

Het kleine Paradijs is een inspirerende en rustgevende plek waar je kunt bezinnen en ontspannen, een plek voor retraite. In deze oase van ruimte en rust kun je de drukte van alledag even achter je laten. Je kunt hier tot jezelf komen, jezelf beter leren kennen en waarderen.

Het terrein is omgeven door bomen en water en naast de grote tuin is er een theehuisje en stilteterras aan het water waar je kunt lezen, schrijven, tekenen, mijmeren e.d. Moestuin met veranda. Hou je van (lichte) tuinwerkzaamheden dan is dit mogelijk. In het hoofdgebouw is een meditatieruimte en een zitkamer. Je kunt direct vanaf het terrein gebruik maken van fiets,-wandel- en kanoroutes.

Voor meer informatie over de cursus ‘luisteren naar je pen’ hierover [klik hier ]

Op “Het kleine Paradijs” is volop gelegenheid voor het beleven van de stilte, het maken van wandelingen in de directe weidse omgeving, het mediteren in de natuur of in de meditatieruimte. Ook kun je genieten aan de waterkant, in de theetuin en van de vele planten en bloemen die er zijn. In stilte kan ook  een labyrint gelopen worden. Wil je écht even helemaal op jezelf zijn, dan is er ook een kano tot je beschikking.

Opgave en contact via de  [contactpagina]

Blog: http://www.hetkleineparadijs.nl/2012/08/stilte/

Reacties zijn gesloten.