Jacqueline en Willem

Jacqueline en Willem Feijten zijn ouders van 4, volwassen kinderen.

Willem is van origine fysiotherapeut en was vanaf 1991 werkzaam als natuurgeneeskundige. Inmiddels is hij vanaf 2015, met zijn eigen praktijk aan huis gestopt.Hij verstaat de kunst om kind met de kinderen te zijn. Hij is een enorme natuurliefhebber en gek op avontuur. Als bevoegd leerkracht is hij voorstander van vernieuwend onderwijs.

 
Jacqueline is van origine verpleegkundige en was vanaf 1990 werkzaam als klassiek homeopaat. Na jaren een eigen praktijk gehad te hebben, is zij  in januari 2017 gestopt met haar praktijk aan huis.

Zij werkt vanuit het gedachtegoed van “een Cursus in Wonderen”, hetgeen in haar leven geïntegreerd is en terug te vinden in de visie. Ze geeft creatieve schrijfcursussen, een spirituele manier om naar binnen te gaan. Zij is gek op tuinieren en het zelf opkweken van planten.
Jacqueline

We hebben ruime ervaring in het werken met kinderen. Acht jaar lang hebben we indianenontdekkingskampen georganiseerd voor kinderen uit het gehele land. Verder vinden de laatste jaren vele scholen, in Bolsward op het scouting terrein, onder leiding van Willem en onze zoon Andrew Feijten, een plek voor een vernieuwend schoolreisje. Weg van de drukte en lawaai en terug naar kleinschaligheid en persoonlijke aandacht. Een plek waar kinderen weer écht kunnen spelen.
Samen voelden we, na jaren gewerkt te hebben met vlgs. de maatschappij “gewone kinderen”, de tijd rijp was om te gaan werken met kinderen met een “rugzakje”.Mensen zeiden ons wel eens:”Jullie kiezen niet voor de gemakkelijkste weg”. Deels realiseerden wij ons dat dit waar was. Maar we waren van mening dat je de kwaliteiten die je hebt meegekregen in het leven moet inzetten. Ook als dit niet altijd gemakkelijk is of soms zelfs wat spannend. Maar we hadden de ervaring en vertrouwden erop dat wanneer je je hart volgt, je het ook niet allemaal alleen hoeft te doen.
Onze werkzaamheden met het werken met kinderen met een ‘rugzakje’ zijn we, na vele jaren van veel  plezier en inspanning, in 2016 gestopt.

het kleine paradijs welkom

Reacties zijn gesloten.