Bijzondere Overnachtingen

20201016_180750

Ontwaak in één van onze huisjes

Maak kennis met een boomhut, of toch liever de ark, dichter bij de natuur kan eigenlijk niet. De vogels horen fluiten, de wind horen waaien is een unieke ervaring. In de kleine huisjes zoals de schrijvers hut en heilige huisje en de rode kapel ervaart u binnen het knapperen van het haard vuur in de daar aanwezige houtkachels. Het is een mooie combinatie van eenvoudig en bijzonder overnachten en toch buiten het camping gevoel ervaren.  Bent u met een wat groter gezelschap en wilt u slapen in de bedstee of op een boxspring kies dan voor de groeps accommodatie ofwel het kabinet. Wilt u ons hele erf afhuren dat kan ook, u heeft het hele terrein en in totaal kunnen er 22 personen overnachten. Leuk voor familie, vrienden uitje. Ben u geïnteresseerd in het organiseren van een workshop huur dan ook ons erf af en vraag naar de mogelijkheden. 

De dag van aankomst bent u vanaf 15.00 welkom op ons erf, de dag vertrek graag u huis (je) voor 11.00 weer verlaten.kraaiennest (2p)
20200422_104651
Uilenspiegel (2p)
24522_@cover@__1_1401398711439
Schrijvershut (2p)
Heiligehuisje (2p)
dit is een test
Ark (2p)
kapel_enkel
Kapel (2p)
20201028_120941
Het Kabinet (10p)
24522___3_3151398840942
het Erf (22p)
van: Tot: Check beschikbaarheid

Op en rondom het Kleine Paradijs

20201025_171903

Het Paradijs is kleinschalig opgezet. Ver van de hectiek midden in de natuur treft u bij ons bijzondere overnachtingsplekken. Slapen in een boomhut of op een ark en het campinggevoel ervaren of liever in een ruime groepsaccommodatie maar wel met rondom veel groen, water en rust. Door de intieme sfeer voel je je snel thuis.  

Thuis gebracht worden kan ook door de workshops en andere activiteiten die plaats vinden. Bekijk onze agenda van misschien zoek je zelf een mooie locatie om een workshop te geven. Het Paradijs nodigt uit tot onthaasten, persoonlijke groei, bewustzijnsontwikkeling of gewoon even eruit zijn.

 

Direct aan vaarwater

Het Paradijs is gelegen aan open vaarwater.U kunt met de kano vanaf het Paradijs een prachtige tocht maken naar bijvoorbeeld Sneek, Bolsward of andere pittoreske dorpjes.

Warmte opzoeken

 Op het terrein is een vuurplaats aanwezig waar we samen verhalen met elkaar kunnen delen. 

Vind u het fijn om u terug te trekken en rust te zoeken, pak een heerlijk boek of gebruik de hout gestookte  sauna (huur)

Eten enzo

 

 Bij groepen of gezelschappen van 6 personen kunnen we een lunch of diner voor u klaar maken, dit graag op tijd aangeven zodat onze kokkin hier rekening mee kan houden.

                                         Ontdek de omgeving

Het Paradijs is gelegen in het dorp Easterein en ligt in de gemeente sudwest -Friesland. Direkt vanaf het Paradijs zijn mooie fietsroutes en wandelpaden die terpdorpen met elkaar verbinden. De wat grotere plaatsjes die in de buurt liggen zijn Sneek, Bolsward, Franeker en Leeuwarden. Deze steden bieden een breed scala aan culturele en culinaire bezienswaardigheden. Maar ook een dagje wadlopen of met de boot naar één van de waddeneilanden is zeker een mooie ervaring. 

De elfstedentocht

Het weer staat schaatsen vaak niet toe, maar zo bijzonder is om de elfstede route te voet, fietsend, varend, zwemmend of met de auto af te leggen.

watersporten

Surfen(kite), zeilen,  op de Friese meren van het IJsselmeer. Of gewoon heerlijk zwemmen, suppen of kanoën in de vaart bij het Kleine Paradijs. Plaatsjes als Workum Makkum en Harlingen zijn leuke dagtripjes om de strandjes te bezoeken. Kortom voldoende mogelijkheden op en rondom het waterrijke Friesland.