Midwinterlichtwandeling 21 december 2013

MIDWINTERVERHALEN EN MIDWINTERLICHTWANDELING

Zaterdag 21 december vanaf 19.30 uur vindt voor de 8e keer de Midwinterlichtwandeling plaats. De ontvangst en het startpunt van dit evenement is in de sfeervolle ambiance van “Het kleine Paradijs”, per navigatie bereikbaar via Reahûs. (8736 JE Bongapaed 7, daarna volg borden ‘Het kleine Paradijs’.)

De opbrengst van de donaties van de midwinterlichtwandeling gaat naar Het Rode Kruis ( actie 3 FM Serious Request ).  €10,- voor volwassenen en € 5,- voor kinderen tot 12 jaar.

Met zelf mee te nemen olielampen en lantaarns voert de wandeling over oude kerkenpaden . Verhalenvertellers van  de Vertelkring ‘Vertellers in Friesland’, Frank Belt, Baukje Koolhaas, Sietske Ypenga en Willem Feijten leveren hier een bijdrage aan. Muzikale omlijsting door Sjoukje Heins op de piano. De Midwinterverhalen  in het Nederlands en Fries zullen voor en na de wandeling worden verteld. De wandeling zelf duurt twee keer een half uur met halverwege in een Middeleeuwse kerk, onder het genot van warme chocolademelk een nieuw verhaal. De belevenis is voor jong en oud en een gelegenheid om vanuit het donker van de kortste dag van het jaar, je ‘innerlijke licht’ samen met dat van anderen te laten schijnen.

Voor meer informatie en opgave: info@hetkleineparadijs.nl of 0515- 33 11 36 www.hetkleineparadijs.nl

2 reacties:

  1. graag wil ik de prijzen weten voor de kerst acommodatie grt jm slijn gard

    • De midwinterlichtwandeling kost € 10,- per persoon. Opbrengst is voor Serious request. ( Verschillende verhalenvertellers, wandeling met zelf meegebrachte stormlampen. Chocolademelk met slagroom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.