Het kleine Paradijs
Tel: 0515-331136
info@hetkleineparadijs.nl


 

"Het kleine Paradijs" accommodatie tipi

Let op: navigatiesystemen werken alleen op de volgende postcode: 8736 JE Reahus.
Daarna de bordjes Het kleine Paradijs volgen.

Add-To-TomTom :
Add-To-TomTom

Wenn Sie die Routeplanner benutzen volgen Sie bitte: 8736 JE Reahûs 
und danach die Schilder 'Het kleine Paradijs'.

Add-To-TomTom :
Add-To-TomTom

Het Rode kapelletje

Uiteraard is ‘Het Rode kapelletje’ alléén bereikbaar via het dorpje Roodhuis.

Op ‘Het kleine Paradijs’ houden we van een romantische en goede sfeer, welke o.a. terug te vinden is in de inrichting en tuinen rondom.

Over een paadje, overspannen door een rozenpergola, stap je via een oude kerkdeur het halletje binnen. Hier kunnen jassen en schoenen worden uitgedaan .De volgende kerkdeur geeft toegang tot het woonvertrek.

Het rode kapelletje heeft een romantische en rustieke uitstraling met zijn houten vloer en plafond, een tweepersoons bedstede en Britse ‘Belfast sink’. Kloosterramen, klassiek behang, Engelse gordijnen, glas in lood raampjes en antiek meubilair geven het geheel een warme uitstraling.

Het onderkomen is een sfeervol zelfvoorzienend vakantieverblijf met CV radiatoren en warm/koud stromend water. De sanitair-unit, ligt los van het kapelletje, op enkele meters afstand. Het verblijf is veelal gebouwd met hergebruikte- en natuurlijke materialen en geheel geïsoleerd met vlas.

Een verblijf is geschikt voor ontspannen en memorabele momenten of wellicht voor een langere of kortere retraite. Ook kan er gebruik gemaakt worden van B&B service.

Het kleine Paradijs is gelegen aan open vaarwater en ligt op korte afstand van de meeste Friese –Elfsteden, Sneek, Bolsward, IJlst , Franeker, Leeuwarden en Harlingen.

Bij aankomst staat er een Rood wijntje klaar.

Wanneer u geen lakenpakket hebt besteld, neemt u zelf een onderlaken, kussenslopen, slaapzak of dekbed mee.

Heeft u belangstelling in ‘Het Rode kapelletje’ op Het kleine Paradijs in Friesland?

Boek vanaf 1 december online! [Klik hier] om te reserveren