Het kleine Paradijs
Tel: 0515-331136
info@hetkleineparadijs.nl


 

"Het kleine Paradijs" voorjaar


Neem rustig de tijd om gelukkig te zijn.
Tijd is geen snelweg tussen wieg en graf, maar ruimte om te parkeren in de zon.
Thich Phil Bosmans


Retraite

Bent u op zoek naar een plek waar je in alle rust je aandacht naar binnen kunt richten, een plek voor retraite?

Het kleine Paradijs is een inspirerende en rustgevende plek waar je kunt bezinnen en ontspannen, een plek voor retraite. In deze oase van ruimte en rust kun je de drukte van alledag even achter je laten. Je kunt hier tot jezelf komen, jezelf beter leren kennen en waarderen.

Het terrein is omgeven door bomen en water en naast de grote tuin is er een theehuisje en stilteterras aan het water waar je kunt lezen, schrijven, tekenen, mijmeren e.d. Moestuin met veranda. Hou je van (lichte) tuinwerkzaamheden dan is dit mogelijk. In het hoofdgebouw is een meditatieruimte en een zitkamer. Je kunt direct vanaf het terrein gebruik maken van fiets,-wandel- en kanoroutes.

Retraite midweken 2017

 • Nazomer retraite: Maandag 4 – vrijdag 8 September 2017
 • Midwinter retraite: Maandag 18 – vrijdag 22 December

Kosten

 • Kosten midweek retraite, prijzen variëren van € 340,- tot € 580,- Dit is inclusief de cursus ‘Luisteren naar je pen” 4 overnachtingen, maaltijden en Gratis extra programma onderdelen, zie programma-overzicht. Verschillende prijzen zijn afhankelijk van gekozen of beschikbare onderkomens.
 • Keuze mogelijkheden zijn:
 • Boomhut Kraaiennest en boomhut Uilenspiegel,(beide tweepersoons bed) totaalprijs € 580,- voor 1 persoon, bij 2 personen, bij gelijktijdige inschrijving, € 524,- p.p. Opmerking; De boomhutten worden eerst toegekend aan cursisten die samen komen!
 • Vlot ‘Mini-Kon-Tiki’, (lits-jumaux) totaalprijs € 540,- voor 1 persoon, bij 2 personen, bij gelijktijdige inschrijving, € 492,- p.p.
 • Het Heilig Huisje en De Schrijvershut (beide 1 stapelbed), totaalprijs € 540,- p.p.
 • Bovenkamer in hoofdaccommodatie (max. 2 personen, 2 losse bedden) totaalprijs € 500,- p.p.
 • Het ‘Longhouse’= een wat grotere trekkershut.( max. 2 personen, 2 losse bedden) totaalprijs € 480,- p.p.
 • Yurt (min. 2 pers. en max. 4 personen)(1 stapelbed en 2 losse bedden), totaalprijs € 440,- p.p.
 • Tent ‘De waard’ max. 2 personen, 2 losse bedden) totaalprijs   € 400,- p.p.
 • Eigen tentje (uitsluitend kleine, max. 2 persoons trekkerstentjes, dus géén bungalow tenten!) totaalprijs € 340,- p.p.

Voor meer informatie over de retraitemidweken en de cursus ‘luisteren naar je pen’ hierover [klik hier ]

Op “Het kleine Paradijs” is volop gelegenheid voor het beleven van de stilte, het maken van wandelingen in de directe weidse omgeving, het mediteren in de natuur of in de meditatieruimte. Ook kun je genieten aan de waterkant, in de theetuin en van de vele planten en bloemen die er zijn. In stilte kan ook  een labyrint gelopen worden. Wil je écht even helemaal op jezelf zijn, dan is er ook een kano tot je beschikking.

Opgave en contact via de  [contactpagina]

Blog: http://www.hetkleineparadijs.nl/2012/08/stilte/